Boeiend Onderwijs

Stichting Promes zorgt door Boeiend Onderwijs dat de kinderen betrokken zijn en leren leuk vinden!

We laten het onderwijs aansluiten bij de manier zoals de kinderen het beste kunnen leren. Sommige kinderen zijn visueel ingesteld en vinden het fijn om te zien wat de opdracht is. Andere kinderen zijn meer auditief ingesteld en kunnen goed naar de opdracht luisteren.

Ook de verwerking kan plaatsvinden op de manier waarop kinderen zich de stof het beste eigen kunnen maken. De een doet dat via de computer, de ander maakt graag een mindmap en weer een ander kind werkt graag met pen en papier.

Naast de verschillende manieren waarop de instructie wordt gegeven maken we dus in de lessen ook gebruik van verschillende werkvormen.

Datgene dat kinderen leren wordt in verbinding gebracht met de wereld om hen heen. Zo kunnen ze het geleerde toepassen in situaties die ze meemaken op school en thuis. Boeiend Onderwijs is vooral onderwijs dat niet saai is!